نمایندگی کمپانی آتاگو

محصولات کمپانی آتاگو Atago ساخت کشور ژاپن میباشند .
محصولات این کمپانی شامل انواع رفرکتومتر ( رفراکتومتر های ) چشمی ، پرتابل و رومیزی میباشد .
همچنین به تازگی تولید انواع pH Meter ( پی اچ متر ) ، TDS Meter ( هدایت سنج ) و ویسکوزیته متر را شروع کرده است .
از منظر کیفیت محصولات تولیدی کمپانی آتاگو ژاپن در زمره ی بهترین تولید کنندگان تجهیزات آزمایشگاهی و اندازه گیری میباشد .
گروه کیمیا تجهیز تاراز نمایندگی رسمی شرکت آتاگو در ایران میباشد .

مدل های چشمی و قلمی رفراکتومتر آتاگو Atago :

مدل های چشمی آتاگو به چند دسته زیر تقسیم میشوند :

α: مدل های آلفا ضد آب میباشند و دارای ضریب تصحیح دمایی میباشند .
T: دارای ضریب تصحیح دمایی میباشند .
H: این مدل ها دارای ضریب تصحیح دمایی ، ضد آب و همچنین مقاومت دمایی هستند .
500: ضد آب میباشند و مقاومت دمایی دارند .
53S: ضد آب ، دارای ضریب تصحیح دمایی و قابلیت قرائت نمونه های کدر را دارا میباشند .

رفراکتومتر چشمی آتاگو
رفراکتومتر چشمی آتاگو

بریکس 0-53 درصد با بدنه فلزی :
Master 53α – Master 53T – Master 53M – Master 53S
بریکس 0-53 درصد با بدنه پلاستیکی :
Master 53pα – Master 53PT – Master 53PM

بریکس 0-33 درصد با بدنه فلزی :
Master α – Master T – Master M
بریکس 0-33 درصد با بدنه پلاستیکی :
Master Pα – Master PT – Master PM
بریکس 0-20 درصد با بدنه فلزی :
Master 20α – Master 20T – Master 20M
بریکس 0-20 با بدنه پلاستیکی :
Master 20P α – Master 20PT – Master 20PM
بریکس 0-10 با بدنه فلزی :
Master 10α – Master 10T – Master 10M
بریکس 0-10 با بدنه پلاستیکی :
Master 10Pα – Master 10PT – Master 10PM
بریکس 0-90 با بدنه فلزی :
Master 500
بریکس 0-50 با بدنه فلزی :
Master 50H
بریکس 30-80 با بدنه فلزی :
Master 80H
بریکس 45-93 با بدنه فلزی :
Master 93H
بریکس60-100 با بدنه فلزی :
Master 100H

مدل های دیجیتال رفرکتومتر آتاگو :

مدل های دیجیتال و پرتابل آتاگو Atago
مدل های دیجیتال و پرتابل آتاگو Atago

استاندارد :

Pal-1

بازه اندازه گیری بریکس : از 0.0 تا 53.0 درصد

Pal-2

بازه اندازه گیری بریکس : از 45.0 تا 93.0 درصد

Pal-3

بازه اندازه گیری بریکس : از 0.0 تا 93.0 درصد
دمای کاری از 10 تا 100 درجه سانتی گراد

Pal-S

بازه اندازه گیری بریکس از 0.0 تا 93.0 درصد

Pal-BX/RI

بازه اندازه گیری بریکس از 0.0 تا 93.0 درصد
اندازه گیری ایندکس بریکس از 1.3306 تا 1.5284
دمای کاری از 10 تا 100 درجه سانتی گراد

Pal-RI

اندازه گیری ایندکس از 1.3306 تا 1.5284
دمای کاری از 5 تا 45 درجه سانتی گراد

Pal-Loop

اندازه گیری تکی و مداوم
بریکس اندازه گیری 0.0 تا 85.0 درصد

pal-α

بازه اندازه گیری بریکس : از 0.0 تا 85.0 درصد
دمای کاری از 10 تا 100 درجه سانتی گراد

Pal-H

بازه اندازه گیری بریکس : از 0.0 تا 93.0 درصد

کشاورزی :

PAL-pH

اندازه گیری پی اچ (pH) از 0.00 تا 14.00
کالیبراسیون سه نقطه ای

PAL-Soil

اندازه گیری پارامتر های خاک

PAL-EC

اندازه گیری TDS از 0 تا 9950 ppm
اندازه گیری هدایت از 0.00 تا 1.99mS

PAL-Dried Fruit Moisture

اندازه گیری رطوبت میوه های خشک : از 7.0 تا 100 درصد

غذایی :

PAL-29S

اندازه گیری سیتریک اسید از 0.0 تا 10.0 درصد

PAL-SALT

اندازه گیری میزان نمک مواد غذایی از 0.00 تا 10.00 درصد وزنی

PAL-30S

اندازه گیری میزان اسید استیک از 0.0 تا 20.0 درصد وزنی

PAL-27S

اندازه گیری غلظت شیر سویا از 0.0 تا 20.0 درصد

PAL-32S

اندازه گیری فسفریک اسید از 0.0 تا 20.0 درصد

نوشیدنی :

PAL-Tea

اندازه گیری بریکس از 0.00 تا 25.00 درصد

PAL-MILK

اندازه گیری ذرات غیر چربی شیر از 0.0 تا 23 درصد

PAL-COFFEE (BX/TDS)

اندازه گیری ذرات جامد محلول TDS از 0.00 تا 25.00 درصد

شکر :

PAL-12S

اندازه گیری Dextran از 0.0 تا 15.0 درصد وزنی

PAL-21S

اندازه گیری Dextran از 0.0 تا 30.0 درصد وزنی

مدل های دستی آتاگو Atago :

رفراکتومتر آتاگو دستی Atago
رفراکتومتر آتاگو دستی Atago

PR-32 α

اندازه گیری بریکس : از 0.0 تا 32.0 درصد

PR-101α

اندازه گیری بریکس : از 0.0 تا 45.0 درصد

PR-201α

اندازه گیری بریکس : از 0.0-60.0 درصد

PR-301α

اندازه گیری بریکس : از 45.0 تا 90.0 درصد

PR-RI

اندازه گیری ایندکس بریکس

PR-60PA

مناسب برای غلظت ایزوپروپیل الکل
از 0.0 تا 60.0 درصد وزنی

PR-50HO

مناسب برای اندازه گیری میزان آب اکسیژنه H2O2
از غلظت 0.0 تا 50.0 درصد

PET-109

مناسب برای اندازه گیری اتیل الکل
از غلظت 0.0 تا 45.0 درصد وزنی

PR-100SA

اندازه گیری شوری آب دریا

PR-40DMF

آنالیز DMF دی متیل فرمامید

PR-Butyro

اندازه گیری بوتیرو

UG-α

اورینومتر Urine S.G

PR-Plato

آنالیز میزان Plato

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *